14 de zile drept de retur sau înlocuire.


La achiziționarea produselor, Gets vă oferă 14 de zile drept de retur sau înlocuire a produsului. Acesta este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.
Pentru a returna sau înlocui produsul, acesta trebuie să se încadreze în condițiile menționate mai jos:
·       În cazul când ați achiziționate mai multe produse de același fel, puteți returna doar un singur produs desigilat (adică, puteți returna toate produsele doar dacă acestea sunt sigilate, cu excepția unuia.)
·       Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
·       Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
·        În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri termice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
·       În cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acesta.
  Nota: În cazul în care produsul nu se încadrează în condițiile menționate mai sus, acesta va fi returnat către expeditor, care va suporta taxa de transport.
De asemenea, dacă produsul a fost expediat fără a se obține în prealabil un număr de contact pentru retur sau prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, taxa de transport va fi suportată de către client.

 

Cum se efectuează returul:

 

1.      Returul poate fi efectuat prin serviciul de curierat, completând ,,Formularul de Retur”, care va fi sau nu aprobat. După care veți fi contactat, urmând ca produsul să fie ridicat de către curier în aproximativ 2 zile lucrătoare, de la adresa specificată de DVS, în vederea returnării acestuia către vânzător.
 Notă: În cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de către cumpărător fiind scăzute din valoarea ce trebuie returnată.
Costul transportului va fi menționat în momentul apelului telefonic.

 

Returnarea banilor: (în cazul în care sunt respectate condițiile de retur, Gets se angajează să returneze beneficiarului suma achitată pentru produsul returnat prin curier, banii fiind returnați la primirea produsului de către acesta.

 

2. Returul poate fi efectuat direct la magazin, apropiindu-vă cu produsul destinat returului, după care dacă acesta corespunde condițiilor de retur vi se vor restitui banii pe loc.
Notă: Returnarea banilor: (în cazul în care sunt respectate condițiile de retur, Gets se angajează să returneze beneficiarului suma achitată pentru produsul returnat direct în magazin, prin returnarea banilor pe loc de către vânzător după verificarea stării produsului.

 

Achitarea returului

În cazul returului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare” taxele de transport sunt acoperite de către GETS , doar atunci când produsul este deteriorat sau nu coincide specificațiilor din comandă.
În restul cazurilor taxele de transport vor fi acoperite de către cumpărător.

 

 

Înlocuirea produsului:

 

Condițiile de înlocuire a produselor:
1.      Necorespunderea aspectului produsului primit cu cel comandat;
2.     Necorespunderea mărimii în urma probării produsului;
3.     Prezența unor defecte cauzate la fabricare sau transportare.
Notă: La procurarea produsului cu scopul dăruirii ulterioare, acesta poate fi înlocuit cu altul, în cazul apariției unor obiecții din partea persoanei care a primit cadoul.
Cum se efectuează înlocuirea:
1.      Vă apropiați cu produsul la magazinul Gets și împreună cu vânzătorul stabiliți problema, după care alegeți substituentul.
2.      Dacă produsul solicitat este la un preț mai mare, diferența de preț este adăugată de către cumpărător. Iar dacă acesta este la un preț mai mic diferența de preț i se restituie cumpărătorului de către vânzător.